Αθλητικές δραστηριότητες 2008-2009

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής του σχολείου μας Τσικρικώνης Γιώργος και Τρουπτσίδης Σταύρος έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία των μαθητών σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα με στόχο την εκπροσώπηση του σχολείου μας στα σχολικά πρωταθλήματα. Σκοπός των αθλητικών δραστηριοτήτων είναι πέραν του προφανούς, της βελτίωσης δηλαδή της φυσικής κατάστασης των μαθητών, η καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενικής άμιλλας. Οι αθλητικοί αγώνες αντιμετωπίζονται σαν μία γιορτή και η χαρά για τη συμμετοχή είναι ανεξάρτητη του αποτελέσματος.

Μαθητικοί αγώνες κολύμβησης

Παρ'όλες τις δυσκολίες λόγω της απόστασης των χωριών της Μέσης Κέρκυρας από το Εθνικό Κολυμβητήριο, υπάρχουν μαθητές του σχολείου μας που ασχολούνται με την κολύμβηση. Με αυτούς καταρτίστηκε η ομάδα που συμμετείχε στους μαθητικούς αγώνες κολύμβησης του νομού Κέρκυρας. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Εθνικό Κολυμβητήριο την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009. Ο Σουπιώνης Διονύσιος έλαβε την πρώτη θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο και η Κυπριώτη Όλγα την τρίτη θέση στο ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα των 200 μέτρων μικτής ατομικής. Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές και καλή δύναμη για την συνέχεια της ωραίας τους προσπάθειας.


ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ(ΒΟΛΛΕΫ) 2009

Δεν τα κατάφεραν οι ομάδες μας στα σχολικά πρωταθλήματα βόλλεϋ καθώς τόσο η ομάδα των αγοριών όσο και η ομάδα των κοριτσιών ηττήθηκαν αμφότερες και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

2-0.

Ωστόσο η ομάδα των κοριτσιών άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, υπό την έννοια ότι απαρτιζόταν από κορίτσια της Β και Α Γυμνασίου,κάτι που σημαίνει ότι με σωστή δουλειά και προγραμματισμό μπορεί να διεκδικήσει πολλά περισσότερα τον επόμενο χρόνο.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ ΜΕΣΗΣ-ΓΥΜΝ.ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

ΣΚΟΡ : Ο-2 (9-25) & (12-25)

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Γ3
ΒΑΡΟΤΣΗ ΜΥΡΤΩ Β1 ΣΠΙΝΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ Β3ΜΠΟΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Γ3
ΑΝΘΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ Β1 ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ ΘΩΜΑΙΣ Β3ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗ ΕΡΑΣΜΙΑ Β1
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ Β1 ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ Γ3ΜΟΤΣΗ ΕΥΑΝΘΙΑ Γ3
ΣΚΟΛΑΡΙΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ Β3 ΠΗΓΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Γ3<ΣΠΙΝΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Α3

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ ΜΕΣΗΣ-ΓΥΜΑΣΙΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (ΑΓΟΡΙΑ)

ΣΚΟΡ : 0-2 (8-25) & (11-25)

ΣΥΝΘΕΣΗ:

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Γ1
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γ1 ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ1ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΣΑΜ Γ1
ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Γ1 ΑΒΡΑΜΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Γ1ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΟΘΩΝΑΣ Γ2
ΜΠΟΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ2 ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Γ3ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β1


Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Τσικρικώνης Γεώργιος & Τρουπτσίδης Σταύρος που συνόδεψαν τους μαθητές και μαθήτριες των ομάδων ευχαριστούν την δ/ντια του σχολείου για τις διευκολύνσεις τόσο στην μεταφορά όσο και στην ένδυση των ομάδων.


ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ(ΜΠΑΣΚΕΤ) 2009


Στις 23 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ Κέρκυρας διεξήχθει ο αγώνας μπάσκετ αγοριών μεταξύ των γυμνασίων Καστελλάνων Μέσης και Κασσιώπης. Η ομάδα μπάσκετ του σχολείου μας με την καθοδήγηση του καθηγητή φυσικής αγωγής Τρουπτσίδη Σταύρου πέτυχε άνετη νίκη με σημαντική διαφορά από την αντίπαλη ομάδα. Ο επόμενος αγώνας, για τον οποίο η ομάδα προετοιμάζεται από τον καθηγητή φυσικής αγωγής Τσικρικώνη Γεώργιο, είναι με την αντίστοιχη ομάδα του 5ου γυμνασίου. Φήμες που κυκλοφορούν για την δυναμικότητα της επόμενης αντίπαλης ομάδας δεν φαίνεται να πτοούν τους παίκτες μας ούτε και τον προπονητή τους που δήλωσε σε σχετική ερώτηση "Θα αγωνιστούμε για την χαρά του παιγνιδιού, που είναι τόσο μεγαλύτερη όσο ισχυρότερος είναι ο αντίπαλος και φυσικά για να νικήσουμε. Με κατάλληλη προετοιμασία και σε καλή μέρα, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα του σχολικού πρωταθλήματος". Είδωμεν ...

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ ΜΕΣΗΣ-ΓΥΜΑΣΙΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ (ΑΓΟΡΙΑ)

ΣΚΟΡ :43 - 17

Προπονητής : Τρουπτσίδης Σταύρος

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Καρύδης Προκόπης 4 Γραμμένος Σπύρος 6Γραμμένος Μιχαήλ
Μοναστηριώτης Γιάννης 9 Βαρώτσης Χαρίλαος 6Καρδάμης Σταμάτης
Χειμαριός Βασίλης 6 Μποζίκης Κώστας 8Κοσκινάς Όθων 4
Κοντογιώργης Σπύρος Ανδριώτης Γιώργος

Επιστροφή